среда, 24. април 2019.



DNEVNI I NOĆNI HOROSKOP
za sredu, 24.4.2019


OVAN

Mesec je u Jarcu u kvadratu sa Merkurom i Venerom u Ovnu, pa možete biti pod izvesnom tenzijom, emotivni i razdražljivi, pa i oštri na rečima, zbog Marsa u Blizancima, ali s druge strane Marsovu energiju možete upotrebiti da započnete neke nove ideje. Moguć vam je susret sa jednim prijateljem koji vas može motivisati da krenete u neki vid rekreacije, što bi vam dobro došlo.

BIK

Počećete dan kao i obično, ali se vaš dnevni raspored može poremetiti usled napetih telefonskih razgovora i poseta. Raširenih ruku ćete prihvatiti šansu za, po vama, sigurnu investiciju. Samo obratite malo više pažnje na pojedine specifične detalje, nemojte se zaletati u akciju nepripremljeni.

BLIZANCI

Imate puno stvaralačke energije zbog Marsa u vašem znaku u kontaktu sa Neptunom, ali ste i emotivniji nego inače. Potrebno vam je da se malo više kontrolišete kada je u pitanju obim posla kog obavljate. Kondiciju možete sačuvati samo ako budete ograničili svoje napore. Sentimentalne i porodične obaveze su danas posebno važne, ali dozvolite partneru da vam on pomogne u obavljanju vaših dužnosti.

RAK

Vaš vladar Mesec je u Jarcu, pa ste malo zatvoreniji, oprezniji, turobnijih misli, ali zahvaljujući vašom ošroumnošću, taktičkim postupcima brzo ćete ga rešiti izvestan problem. Moć pozitivnog razmišljanja ipak vam pomaže da održite dobro raspoloženje i vaš smisao za humor. Jedna osoba u znaku Ribe uvek je na vašoj strani.

LAV

Možete profitirati ako dođete u dodir sa pravim ljudima. Prilika je upravo pred vama. Osećanje da ste voljeni je za vas veoma važno, jer vas nadahnjuje, Venera u Ovnu u konjunkciji sa Merkurom, može vam pomoći da ostvarite planove koji će vam doneti korist i veću materijalnu sigurnost i vama i dragoj osobi. Možete da spojite i ljubavni i poslovni plan, lepo i korisno.

DEVICA

U vašem bliskom okruženju postoji osoba koja gaji snažna osećanja prema vama, kad to budete saznali bićete iznenađeni, jer ona vama ne deluje kao da je zainteresovana za vas, već naprotiv. Postoje osobe koje zbog nesigurnosti da će im biti uzvraćena emocija, znaju da se ponašaju hladno i distancirano, čemu danas dorinosi kontrolisani Mesec u Jarcu.

VAGA

Zbog vatrene i impulsivne Venere u Ovnu, budite pažljiviji u ispoljavanju ljubomore i posesivnosti. Hteli to ili ne, možete da iskomplikujete sebi i drugima život nepotrebno. Vi umete, kad hoćete, da se kontrolišete, je je znak Vage simbol uravnoteženosti, tako bi trebalo. Držite se na distanci od onih koji vas podstiču na spontana i neočekivana rešenja. Uključite samokontrolu.

ŠKORPIJA

Zbog Urana u Biku, kiptite od novodobijene energije, napeti ste, emocije su u porastu, ali ne oslanjajte se na druge, vi sami sebi ste najbolji saveznik i siguran oslonac. Tako je danas. Budite svoji, jer poštovanjem tuđih očekivanja i pravila, ma koliko možete dobiti, neće vam mnogo ni koristiti. Ispoljite sebe na način koji vama odgovara.

STRELAC

Jupiter je u vašem znaku, daje vam prodornost, prosperitet. Veliko zadovoljstvo vam pričinjava kupovina nekih ličnih stvari, neki rizični poslovni poduhvat, novo poznanstvo, ali smanjite danas prohteve, zbog štedljivog Meseca u Jarcu, da ne biste pogrešno utrošili i upotrebili svoju energiju, kako emotivnu tako i materijalnu. Odložite neke kupovine i planove za nekoliko dana kasnije.

JARAC

Mesec je u vašem znaku. Danas se možete uhvatiti u koštac sa nekim pritiscima na poslovnom planu i dodatnom odgovornošću, što vas neće činiti zadovoljnim i ispunjenim, nasuprot. Ljutnja smanjuje vitalnu energiju, slabi čoveka, ali ako uložite napor u obuzdavanju ljutnje to delije na jačanje vašeg tela i pročošćavanje uma.

VODOLIJA

Vaš vladar Uran je u Biku, i daje vam dodatnu upornost da istrajete u onome što ste zacrtali. Ne budite toliko nestrpljivi u pogledu rezultata. Posao koji ste obavili je bolji nego što ste mislili, odnosno rezultati istog. Nestrpljivo očekujete poziv, priželjkujući da vam je neko oprostio vašu ishitrenost i možda nenamernu grešku. Prijatelj koji vam je blizak će vas obradovati .

RIBE

Mesec u Jarcu daje vam razboritost, emotivnu trezvenost. Razlučite šta je najvažnije u ovom trenutku, posebno što se tiče sentimentalnog života. Danas je dobar dan da počnete da se bavite nekim vidom rekreacije, slušate ugodnu melodiju, zbog kontakta Marsa i Neptuna, kako biste otpustili od sebe izvesnu napetost. Kontrolišite svoje reči.

Olga Milošević
0691542912

Нема коментара: