петак, 26. април 2019.

DNEVNI I NOĆNI HOROSKOP za subotu, 27.4.2019 autor Olga Milošević







OVAN
Mesec u Vodoliji ubrzava vaš ritam pa ćete biti aktivniji, motivisani originalnim idejama u smislu preuređivanja kućnog ambijenta, ali će vas ispuniti izvesnim nemirom, nestrpljenjem, pa je dobro da se krećete što više, bavite se nekim vidom rekreacije. Neki ćete provoditi više vremena na internetu, zadovoljavajući svoju intelektualnu i emotivnu radoznalost. Mars dolazi u dodir sa Venerom, period zaljubljivanja.
BIK
Sunce je u vašem znaku, ali u bliskom aspektu sa nepredvidljivim Uranom, koji vas i podstiče i uznemirava istovremeno. Nalazite u fazi preispitivanja sebe i svojih emocija, pa ne možete da pronađete odgovore na neka pitanja. Period nesigurnosti i nemira će još malo potrajati, i za nekoliko dana bićete u prilici da počinjete da ih rešavate.
BLIZANCI
Vi ste vedri i nasmejani čak i onda kad drugi nisu, umete da unese vedrinu u prostor u kom boravite, uvek željni druženja, razmene ideja, mudrih razgovora. Zaljubljeni ste u pokret, promene. Srešćete se sa dragim prijateljima sa kojima već neko vreme niste obavili omiljenu “čašicu” razgovora, ali može se dogoditi da uđete u raspravu sa jednim jakim autoritetom.
RAK
Pokušavate da sagledate sve što ste dosad učinili, a vi to inače često radite. Mnogo truda ste uložili na svim poljima, a finasijskom situacijom niste zadovoljni, moguće je da se vidite sa veoma važnom osobom koja će vam pomoći da je poboljšate. Sentimentalni život ide uzlaznom linijom, emocije i strasti se zagrejavaju.
LAV
Navikli ste da držite sve u svojim rukama, ne dozvolite da vas neki ometaju svojom zavišću. Zatišje koje je vladalo u emotivnom životu dobija na intenzitetu. Bićete u prilici da budete predmet pažnje koje ste uvek željni. Pogledajte neku pozorišnu predstavu, koja će vam razbristiti misli i emocije.
DEVICA
Vraća vam se snaga i volja da nešto što već duže stagnira, pokrenete sa nulte tačke. Rezultati koje očekujete, stići će, ali ne baš tako brzo kao što očekujete. Strpljenje je inače vaš kamen spoticanja, ali i stepenica napretka. Dosadilo vam je sedenje na jednom mestu, pa ćete provesti prijatne časove u šetnji.
VAGA
Ako ste nedavno započeli novu vezu ili staru na nov način, koja je bila puna peripetija i neizvesnosti, sada ćete većim delom nesuglasice prevazići i slobodno se prepustiti čarima ljubavi. Ne preterujte odmeravanjem za i protiv. Planete će vas motivisati da budete na pravom mestu i kažete ono što treba.
ŠKORPIJA
U periodu ste velikih izazova. Trebalo bi da izbegavate suvišno nadmudrivanje. Opustite se i budete iskreni i otvoreni, jer će vas tako bolje razumeti. Evo prilike da se probudite iz emocionalne uspavanosti, pasivnosti, Mars se sprema na bliski kontakt sa Venerom. Pokažite svoju snagu delovanja i ono što je svojstveno vama, duboko razumevanje prirode drugih ljudi.
STRELAC
Pomalo ste napeti zbog opozicije Marsa i Jupitera, koja vas može uvući u sukob sa autoritetima, ali su pred vama nove mogućnosti na svim poljima. Na pragu ste jedne nove i uzbudljive veze, što vašoj vatrenoj prirodi odgovara, čiji će vas uticaj u nečemu izmeniti, a čemu će doprineti Venera u Ovnu i Mars u Blizancima. Vratiće vam se stari žar, volja i energija, odagnaćete neke sumnje i strahove.
JARAC
Retko kad ste sasvim zadovoljni sobom i onim što činite. Uvek hoćete više i bolje, veoma ste samokritični, ali ne dozvolite da vas to sputava ka željama i idejama koje obično dugo planirate. Ponekad možete da delujete i bez pripreme, intuitivno, ali neka, ne morate baš uvek biti na oprezu, budite spontaniji. Treća dekada znaka je pod tenzijom, izvesnim blokadama, zahteva strpljenje.
VODOLIJA
Mesec je u Vodoliji, pa ste svoj na svome. Vaš je ritam, pa ćete izvesne blokade otkloniti svojom izuzetnom energijom. Često napete Vodolije, a nije ni čudo jer im je Uran u Biku, ulaze u pozitivniju fazu. Bićete sabraniji, više analitični, manje impulsivni, (samo) kritičarski raspoloženi, promišljaćete više pre nego krenete u akciju. “Stvari” se polako dovode u red, najpre na emotivnom, a zatim i na poslovnom planu.
RIBE
Posle napetog perioda, nalazite se u dugo očekivanoj situaciji da skoro ne postoji oblast u kojoj ne možete da domirate. Pojačana vam je intuicija, snaga volje i delovanja, kao i samokontrola emocija, ali je potrebno veće poverenje. Izazovna podrška Jupitera koju uživate veoma vam prija, jedva ste dočekali njegovu blakonaklonost da se razgalite, ali i zapnete da radite. Mars u Blizancima vam podstiče rečitost i smisao za izražavanje.


Нема коментара: