субота, 4. мај 2019.

DNEVNI I NOĆNI HOROSKOP za subotu, 4.5.2019 autor Olga Milošević







OVAN

Imate ogromnu radnu energiju, volite da učestvujete u svemu novom i interesantnom, cenjeni ste zbog toga. Od vas će se danas tražiti istrajnost i spremnost na promene. U prepodnevnim satima kontrolišite svoju impulsivnost, zbog Meseca i Urana u Biku, drugi deo dana će teći u mirnijem tonu. Romantični trenuci sa dragom osobom.

BIK

Danas ćete se zbog egzaltiranog Meseca u vašem znaku osećati jakim, sposobnim, punim elana i volje, što će vam, naravno, prijati.  Vaše  emocije su okupirane osobom koju volite. Opustili ste se, ipak deo vas preispitujete sebe, pokušavate sebi racionalno da objasnite vašu vezu, čime biste još mogli da doprinesete još boljem i sigurnijem odnosu.

BLIZANCI

Dobro raspoloženje će dominirati većim delom dana. Pomoć prijatelja oko jednog posla, kao i partnera će doći u pravom trenutku, i zaista ćete osetiti kako i koliko ste voljeni. Ako se bavite umetnošću uspeh neće izostati, što će dodatno uticati na samopouzdanje, duhovno ispunjenje i motiv da napredujete dalje.

RAK

Pred vama je uspeh, ispunjenje i ostvarenje na  poslovnom planu u koji ulažete  najviše. Završićete započeto i uz manje odlaganja ili poteškoće, iz svega ćete izaći kao pobednik i sa stečenom sigurnošću ići dalje. Ne obazirite se na neke greške iz prošlih dana, jer vas to može ometati. Pred vama su novi putevi, nemojte u to sumnjati.

LAV

Promene koji mnogi priželjkuju od vas su na vidiku.  U prethodnom periodu ste bili osetljiviji i povučeniji nego inače na emotivnom planu, zapravo ste bili prezasićeni jednom vezom. Pokreće se jedna nova ljubavna priča, koja može dugo trajati i dovesti do zajedničkog života.  Ne budite nezadovoljni, jer nemate razloga za to.

DEVICA

Vi ste u vezi veoma odani i privrženi, i kada osetite sumnju i dozu nepoverenja u partnera umete da se opteretite i da beskrajno dugo, iscrpljujuće za vas, analizirate događaje i ponašanje osobe koju volite. Mesec u Biku  vam unosi dozu smirenja, opuštanja, sačekivanja lepog emotivnog događaja, lepih poslovnih prilika.

VAGA

Venera u trigonu sa Jupiterom  vas opušta i puni dodatnim emocijama. Ljubav je za vas pokretačka snaga i glavni oslonac u životu, iako ste vrlo ambiciozni i često posvećeni stvaranju karijere.  Mesec u Biku  je okrenut karijeri, ali istovremeno čezne za partnerom. Daje vam se šansa da spojite  jedno i drugo.

ŠKORPIJA

Ovih dana ste impulsivni, ćudljivi, nepredvidljivi, promenljive emocije, energetske oscilacije čine vas nervoznim. Bavite se nekom aktivnošću koncentrisano. Mesec iako u opoziciji sa Škorpijom daće vam dozu postojanosti,  a koji vlada naradnih par dana,  tako da ćete početi da se opuštate,  partner će vam maksimalno ugađati, bićete mnogo raspoloženiji.

STRELAC

Nemojte zbog nekih nebitnih sitnica da pravite problem.  Danas je smireniji ritam, opušteniji ste. Bićete raspoloženiji za komunikaciju. Od partnera i bliskih prijatelja dobijate pažnju, ljubav i podršku, što će vam prijati. U predvečernjim časovima imate potrebu za fizičkom aktivnošću, šetnjom, posetite drage prijatelje.

JARAC

Vaša temeljnost, realnost, budnost vas čuvaju od prenagljenih postupaka i naglih promena na emotivnom planu. Imate podršku Meseca u Biku, dobra pozicija za poboljšanje materijalnog statusa.  Povlačenjem i pronalaženjem opravdanja za jednu situaciju samo odlažete rešenje. Nova ljubav na pomolu, možda prvi put nećete sebe analizirati do detalja, već se prepustiti emocijama.

VODOLIJA

Pokušavate da uskladite materijalno i duhovno, strast i razum, ishitrenost i prepuštanje „šta bude“. Nemojte preuzimati nepromišljenu akciju na ljubavnom planu,  budite  sigurni u partnerovu  odanost,  Jupiter u kontaktu sa Venerom vas opušta, motiviše  da imate poverenja u partnera, u to da on zna šta je to što vam je baš sada potrebno. Slušajte ugodnu melodiju.

RIBE

Danas dominira postojani Mesec u Biku naročito u drugom delu dana, kada izađe iz konjunkcije sa Uranom, koji odgovara Ribama. Duhovna energija je pojačana, a sa njom i vaša snaga.  Dobro znate šta je činiti ili ne činiti kada vas ispune nežne emocije. Prenesite pozitivnu energiju partneru, okružite ga pažnjom i ljubavlju. Posvetite neko vreme kreativnom radu, ispuniće vas zadovoljstvom.

Нема коментара: