петак, 22. март 2019.

EVO STIGLO JE PROLEĆE ULASKOM SUNCA U ZNAK OVNA




EVO STIGLO JE PROLEĆE, ULASKOM SUNCA U ZNAK OVNA
Proleće je ove godine stiglo 20. marta u 22,58h po lokalnom vremenu.

Ekvinocij ili ravnodnevnica je trenutak kada Sunce u prividnom godišnjem gibanju nebom stigne na nebeski ekvator, tj. u prolećnu ili jesenju tačku. Tačke na nebeskoj sferi u kojima ekliptika preseca nebeski ekvator zovu se tačke ravnodnevice, kada dan i noć traju jednako po 12 sati. Ulaskom Sunca u znak Ovna na Severnoj polulopti počelo je proleće, a na Južnoj počela je jesen.

Sunce je stiglo u znak Ovna, prebivalište Marsa. Ovo je ujedno i mesto egzaltacije Sunca, dakle, Sunčevo omiljeno mesto, (njegov dom je znak Lava)...Sunce je gostoljubivo i sigurno će i ovde (kroz egzaltaciju) mnoge ponuditi čašom dobrodošlice, te će u njegovom društvu mnogi dobiti na sigurnosti i samopouzdanju, tako tipičnim za Ovnove i Lavove.
Ono što je već trebalo da se dogodi, akcija koja je bila propuštana, sada može da se obavi.

Ovan je pravi revolucionar, osoba koja ne može da živi mirno, stagnira i ćutke podnosi nešto što mu nije po volji. Čak i kad je sve u savršenom redu, pod kontrolom, u vama će tinjati neki nedefinisani nemir i čežnja za akcijom. Sazdani ste od strasti, goleme energije i nepokorne prirode...Prkosni ste, ne volite ništa osrednje, uvek idete na sve ili ništa, nikada se ne zadovoljavajući mrvicama...




U nastupajućem periodu ispoljite vašu legendarnu energiju koja pokreće vaš unutrašnji univerzum, ispoljite vaše vrline: dostojanstvo, odlučnost, hrabrost, upornost, kreativnost, inicijativu, da
režljivost, izdržljivost, ekspeditivnost, tačnost, disciplinu, a malo utišajte, iskontrolišite preteranu impulsivnost, diktatorski stav, povremenu agresivnost u govoru i nastupu, i ljubomoru, jer vi imate takmičarski duh, želite da budete uvek prvi i jedini, pa ako je i neko veštiji u nečemu od vas, ništa zato...Igra se nastavlja i ponavlja, i opet ćete biti u prilici da se dokažete i budete, naravno, najbolji.

Olga Milošević
069 1542912


Нема коментара: