недеља, 12. мај 2019.

DNEVNI HOROSKOP za ponedeljak, 13.5.2019 autor Olga Milošević




OVAN

Vaš ljubavni život najviše će zavisiti od vašeg raspoloženja i spremnosti na kompromis. Izvesno je da ćete se morati prilagoditi nekim partnerovim navikama i nedostacima. U ovom periodu procenjivaćete kvalitet i iskrenost nekih prijateljskih odnosa. Bićete u prilici da razgovarate iskreno sa vama dragom osobom.

BIK

Česte promene raspoloženja odražavaju se na problem sa nesanicom. Mesec je u Devici, prekoračili ste neke svoje granice, nemojte forsirati neke uobičajene dnevne aktivnosti. Pokušajte da se odmorite, konzumirajte više sirove hrane, blagu ishranu bogatu vitaminima. Osvežiće vam organizam i okrepiti vas. 

BLIZANCI

Jupiter u Strelcu raspaljuje vašu maštu, ali je Mesec u prizemnoj Devici. Budite danas realniji u očekivanju realizacije vaših ciljeva.  Intenzivirane su emocije i strasti Venere u Ovnu, vaša želja da unesete novine u odnos sa partnerom, neće biti baš rado prihvaćena. Ostavite mu slobodu da ima svoj stav i mišljenje, bez da ga pritiskate svojom nestrpljiivom prirodom.

RAK
Činiće vam se da pojedini ljudi, pa i emotivni i bračni partner zahtevaju previše od vas, pa ćete biti povremeno napeti i osetljiviji nego inače. Ne uzbuđujte se previše. Mogli biste se naći u situaciji da nekom pružite pomoć, bilo pravim savetom ili materijalno. Nečija zahvalnost ispuniće vas toplinom.

LAV

Krajnje je vreme da preuzmete kontrolu nad svojim emotivnim životom. Očekuje vas pregršt novih okolnosti koje će vas nagnati da postanete čvršći u nameri da osvojite srce osobe do koje vam je stalo. Krenete li u akciju, osetićete da nakon nekoliko dana dobijate povratnu informaciju.

DEVICA 

Mesec je u Devici. Na poslovnom planu, nemojte gubiti iz vida i najmanje detalje, eventualne mogućnosti i situacije pre nego što pristupite bilo kojoj akciji, Polaziće vam za rukom poslovi koji zahtevaju dosetljivost, oslobodite se prikrivene nesigurnosti, jake doze skromnosti, jer vas čeka niz ugodnih iznenađenja.

VAGA

Mars u Blizancima  motivisaće vas na akciju na svim planovima, pojačana je volja za životom, mada će vas povremeno puniti napetošću. Pokažite svoje kvalitete.  Na ljubavnom planu mnogo izazova,  bićete atraktivni za suprotni pol, pojačana je strast, ali ćete dolaziti u situaciju da branite već stečenu ljubavnu  poziciju.

ŠKORPIJA

Nemojte sebi da uskraćujete trenutke nežnosti i romantike. Prepustite se energiji ljubavi, jer će osoba u koju ste se zaljubiti umeti da vam je emituje i pruži dokaze.  Bolje rezultate na poslovnom planu ostvarićete ako korisnije usmerite svoju nepresušnu energiju i izbegnete nesporazume sa saradnicima.

STRELAC

Jupiter u Strelcu  će povećavati vaš optimizam, te će znatno porasti raspoloženje i odluka da napredujete. Mnogo susreta na ljubavnom i prijateljskom planu,  nećete moći da posvetite samo jednoj osobi, jer će iskušenja biti jaka za vašu zahtevnu  pustolovnu prirodu. Imaćete sreće u finasijskim poduhvatima.

JARAC

Vaša energija biće usmerena u cilju ostvarenja nekog važnog plana do kojeg vam je veoma stalo, zbog čega nećete požaliti. Duboko u sebi osetićete potrebu za nesputanim iskazima ljubavi, toplinom, negde daleko od radoznalih očiju. Biće vidljiva vaša potreba da ostvarite dublje i trajnije odnose, učvrstite svoju vezu.

VODOLIJA

Mars u Blizancima podiže vam raspoloženje, biće vremena za zabavu i izlaske. Uspostavićete nove i oživeti stare veze, ne samo emotivne, već i prijateljske, i to u danima kada se najmanje nadate, i sitacijama u kojima najmanje očekujete. Nemojte da trujete ljubav vašim sumnjama i posesivnošću.

RIBE


Mesec u Devici daje vam samokontrolu, razumevanje određene situacije. Sunce i Neptun  daju vam krila i inspirišu na pozitivnu akciju. Inspirisaće vas  da otvorite dušu i kažete ono što želite i mislite.  Znaćete da doprete do srca željene osobe.  Vaša omiljenost u društvu će porasti. Idite svojim putem i ne osvrćite se na tuđe komentare.

Нема коментара: