недеља, 12. мај 2019.

DNEVNI HOROSKOP za nedelju, 12.5.2019 autor Olga Milošević






OVAN
Dobro se kotirate u poslovnom okruženju, ponovo šansa za napredovanje.  Pokušajte da se prilagodite partnerovim navikama, pa i nekim, po vama, nedostacima. Malo diplomatije čini čuda pa bi bilo mudro da je koristite. Procenjivaćete kvalitet i iskrenost nekih prijateljskih odnosa. 

BIK
Imate veliku šansu da realizujete jedan ambiciozni projekat na finansijskom planu.  Saturn  vas podržava da je ne propustite. Bićete u nedoumici, što vam može izazvati povremenu napetost, jer vi volite sigurnost. Opušteno. Biće izazova,  koji će vas otrgnuti iz dosade, poziva u društvo, napravite selekciju.

BLIZANCI
Zbog pojačane emotivne energije, što vašoj intelektualnoj prirodi ne odgovara uvek, bićete osetljiviji, osetićete manjak tolerancije i strpljenja. Pokažite nekom svoju naklonost, nemojte  previše razmišljati. Ne preterujte u svojim prohtevima.  Nemojte biti sitničavi i pritiskati druge zbog  sitnica.

RAK
Budući da posedujete neiscrpnu energiju, delovaćete podsticajno na ljude u svom radnom okruženju.   Mesečev čvor u Jarcu  u kontaktu sa Saturnom  čini da budete savesniji  i prodorniji nego inače, pa ćete samim tim biti poštovaniji u okruženju. Nova ljubavna prilika pred vama,  pre nego što donesete pravu odluku  dobro   promislite.

LAV

Sunce u Biku u kvadratu sa Mesecom u Lavu vas čini zatvorenijim, opreznijim u akcijama, posmatrate neke ljude i situacije iz prikrajka. Izbegavajte danas negativno ispoljene ljude. Pozitivnim gledanjem na situaciju u kojoj se nalazite, uz mali trud, možete pronaći mir i zadovoljstvo. Ostavite iza sebe neke nedoumice.

DEVICE
Budite danas istrajni, uporni, isterajte do kraja što ste naumili, ono što ste već pokrenuli, iako morate da uložite dodatne napore.  Vrlo ste izbirljivi i oprezni, emocije su pojačane,   možete biti zatečeni velikom privlačnošću jedne osobe, koja će neplanirano ispuniti vaš emotivni  svet.

VAGA
Osetićete izvesnu napetost, bićete ranjiviji nego inače, mada će vas Mesec u Lavu stabilizovati i bićete borbeniji, snažniji. Drugi će vas prozivati za neke vaše neobavljene zadatke. Budite odgovorniji prema sebi i prema drugima. Nemojte da tapkate u mestu, već poradite na sebi i svom unutrašnjem svetu.

ŠKORPIJA

Mesec je u Lavu u kontaktu sa Jupiterom,  snažniji ste psihički, posvetite danas posebnu pažnju nekim emocionalnim odnosima. Ne insistirajte ni na čemu, strpite se. Vrlo je važno da kontrolišete tendenciju da brzo planete. Nastojte da budete što je moguće strpljiviji prema partneru i starijem članu porodice. 

STRELAC        

Privatni biznis u centru je vaših zbivanja ovih dana, angažovani ste maksimalno. Nađite neku razonodu da ispunite svoje slobodno vreme. Izbegavajte neka obećanja koja kasnije nećete moći da ispunite. Bolje rezultate na poslovnom planu ostvarićete ako korisno usmerite svoju nepresušnu energiju i  ignorišete  neke zanemarljive nesporazume.

JARAC

Danas nesigurna pozicija na ljubavnom planu, izvesna nervoza, mnogo potrošenih emocija, nepotrebnih priča. Poradite na komunikaciji sa bračnim i poslovnim partnerom, tu morate da uložite veći trud kako ne biste došli u situaciju da se posvađate sa dragim osobama. Budite popustljiviji.

VODOLIJA
Izazovna pozicija Meseca sa Suncem, napetost na porodičnom planu. Posvetite danas više vremena sebi. Morate da se strpite još neko vreme u pogledu ljubavne veze,  sačekajte da neko otvori svoje karte. Povećano trošenje kućnog budžeta. Povremena nestašica novca može vas zabrinjavati, reorganizujte se, biće uskoro mnogo bolje.

RIBE
Biće potrebno da uzmete učešća u nekim dogovorima. Dobijate poslovnu ponudu  koja će vas uveriti  da ste na dobrom putu, što će vas obradovati. Prepustite se bezbrižnijem načinu življenja. Zaboravite na prošle probleme i prepreke. Na dragu osobu ćete delovati stimulativno.

Нема коментара: