субота, 11. мај 2019.

DNEVNI HOROSKOP za subotu, 11.05.2019 autor Olga Milošević




OVAN
Venera u Ovnu je u napetom aspektu sa Plutonom u Jarcu. Pokušajte da izbegnete bračnu svađu, da osim razgovora, pokažete i svojim delima da vam je stalo do partnera. Zapnite i obavite jedan posao kog odlažete već neko vreme, da vas ne bi zbog toga neko opominjao, što bi vam stvorilo tenziju i kako bi izbegli nepotrebne svađe. Ne dozvolite da vaša sujeta bude isprovocirana.


BIK
Napeta pozicija Meseca u Lavu i Merkura i Urana u Biku. Uzdržite se od impulsivnih ispoljavanja vaše posesivne prirode. Dobro je da se držite svojih principa, ali vaša isključivost mogla bi da bude najveća prepreka do sređivanja jedne bitne situacije. Budite malo popustljiviji. Danas ćete biti praktičniji pri donošenju odluka u pogledu trošenja materijalnih sredstava.


BLIZANCI
Vaš vladar Merkur u napetoj poziciji. Pokušajte da izbegavate situacije i ljude koji vas iritiraju, napravite odmak od njih, dok napetost u kosmosu ne popusti. Vi bar umete da budete diplomate. Pre svakog poslovnog odnosa proverite s kim ulazite u diskusiju i dogovor. Oslobodite se nekih ograničenja u stavovima na emotivnom planu.


RAK
Stalo vam je da ostvarite dobar kontakt sa drugima, jer ste zapravo vrlo druželjubivi, za vas je ceo svet porodica, iako vam je na prvom mestu vaša najbliža rodbina. U svoj rad unećete puno žara, ali moguće je da od svog pretpostavljenog dobijete izvesnu kritiku, jer je do njega došla pogrešna informacija, a što vas može izbaciti iz koloseka. Brzo ćete izgladiti nesporazum, pa ćete posao privestu kraju.


LAV
Mesec u Lavu vam daje moć, svesnost sebe, samopouzdanje. Povremenu napetost i nervozu koju osećate najbolje ćete neutralisati baveći se nekim fizičkim poslom ili rekreacijom. Trudite se da ne ulazite u neke moguće rasprave, radije ostanite po strani, uštedite sebi nepotrebno nerviranje. Veliko je preimućstvo sačuvati sabranost. Mislite o ljubljenim, to će vas uzvisiti.


DEVICA
Merkur u napetoj poziciji sa Uranom. Opustite se. Radujte se, budite duhoviti. Pobraćete simpatije i lakše ćete doći do onoga što ste želeli da postignete. Slobodno se koristite svojim adutima, inteligencijom i snagom razlučivanja. Vaša samokontrola i odgovornost je na ceni i treba da ih ispoljite. Povedite računa o svom izgledu, i spoljni utisak koji ostavljate je bitan.


VAGA
Venera je u centru kosmičkih zbivanja, suprotstavljenih provokativnih uticaja, tako i vi. Napeti ste, ali i osnaženi moćnom planetarnom energijom, ispoljićete čvrstinu u stavovima, organizovaće se mnogo bolje. Bićete spremniji da oprostite i prihvatite ruku pomirenja onog koga volite, i na čiju privrženost niste mogli da računate jedno vreme. Ne zatežite situaciju svojom kritičnim stavom.


ŠKORPIJA
Zaboravite prošla nerazumevanja. Odobravanje i podrška iz najbližeg okruženja biće vam pravi izvor energije. Poklonite im i vi više pažnje. Obavićete jedan bitan razgovor, izgladićete ljubavni nesporazum, što će pomoći da se najzad oslobodite jednog tereta, koji vas je pritiskao i blokirao da nastavite gde ste stali.


STRELAC
Porodica vas je željna, prijatelji takođe, a ni vama ne bi škodilo malo opuštanja i odmaranja od preteranog angažovanja na jednom poslu. Tako ćete prikupiti novu energiju za novo delovanje. Postoji mogućnost da odete na jedan kraći put ili izlet, gde ćete sresti dragu osobu. Razmišljajte konstruktivno.


JARAC
Imaćete želju da učite ili obnovite znanje jednog stranog jezika. Kako niste osoba koja bilo šta radi na brzinu i površno, maksimalno ćete se posvetiti tome, i uspeti. Ne budite previše kritičarski raspoloženi i prestrogi prema drugima. Posvetite se više ljubavnom životu, budite pažljiviji i nežniji.


VODOLIJA
Materijalni interesi biće vam veoma važni i stavićete ih, ako ne na prvo, onda na drugo mesto svojih preokupacija. Volite da pomognete, ali očekujete isto i od drugih, budite strpljiviji prema drugima. Sve ima svoj dobar čas. Budite dobronamerni i pravite ustupke drugima, nemojte da zaboravite njihove učinke. Ljubav je vaš glavni motiv.


RIBE
Sunce u Biku u sekstilu sa Neptunom u Ribama. Proradiće vam mašta, snovi i želje, ali i ambicija da ih ostvarite, kao i snaga praktičnog delovanja. Naći ćete se na pravom mestu u pravo dobro vreme. Intuicija će biti u skladu sa trenutnim mogućnostima, što će vas više motivisati i pojačati vašu upornost. Krećite se u društvu onih koji vas vole.


Нема коментара: