четвртак, 9. мај 2019.

DNEVNI HOROSKOP za petak, 10.5.2019 autor Olga Milošević





OVAN 

Dan ljubavnog izazova za vas. Neko ko je veoma privlačan poput magneta, i vama drag će poželeti da bude u vašem društvu, a sa namerom da to ne bude samo prolazna strast. U pitanju je jaka fizička privlačnost, ali morate prvo poraditi na razvijanju uzajamnog razumevanja i prijateljstva, jer će to predstavljati osnovu za uspešan odnos. Vežbajte strpljenje.


BIK

Danas u komunikaciji morate biti precizni, izbegavajte neodređene izjave ili obećanja koja mogu izazvati zabunu. Ali Sunce u Biku u trigonu sa Saturnom u Jarcu daju dubinu već postojećim emocijama, nude neka trajnija rešenja za one koje su u dugoj vezi, želju da ste još privrženiji, ali snaga razuma je značajno povećana, pa ćete doneti čvrst stav što je inače u vašoj prirodi.


BLIZANCI 

Merkur u konjunkciji sa Uranom u Biku. Bez obzira što ste objektivni ne obraćajte pažnju na pogreške drugih, zažmurite, izbrojte do deset i usmerite pažnju na nešto korisnije za vas. Saturn u Jarcu s druge strane daje vam staloženost, čvrstinu u osećajima, privrženost. Ono što volite radićete posvećeno, snažno koncentrisani, trud vam neće pasti teško. Vaša originalnost doći će do izražaja.


RAK

Ako želite da uživate u sređenom i stabilnom ljubavnom životu, pripremite se za kompromis. Bez njega ne može biti sloge i razumevanja. Pokušajte da realno sagledate šta je dovelo do problema i koliki je vaš ulog u tome. Ako ste pogrešili priznajte sebi to, unutrašnji monolog očistiće negativne emocije. Pružiti ruku ljubavi pravi je potez.


LAV

Moći ćete da odahnete od problema koji su vas ovih dana mučili. Razvoj događaja na emotivnom planu se malo usporava, zbog pozicije Saturna u Jarcu, pa ćete radije zadržati status quo, nego bilo šta da menjate, što je sasvim u redu u ovom momentu. Znaćete jednostavno da je dobro neke planove odgoditi i sačekati povoljniji trenutak. Strpite se.


DEVICA

Pažljivije planiranje vremena i racionalnije odluke rešavaju situaciju. Imate dobru procenu vrednosti i težite najboljem, ali ipak nemojte svoju okolinu podvrgavati svojim previsokim merilima. Zanemarili ste jednog dragog prijatelja. Odugovlačite s donošenjem jedne odluke dok ne budete sasvim sigurni da je potrebna baš sad. Poslovni život je vrlo aktivan, cenjeni ste.


VAGA

Dan ispunjen dubokim emocijama, iako dobro prikrivenim. Analizirajte sebe i budite svesni svojih osećaja. Vreme povećane ozbiljnosti i odgovornosti prema sebi i drugima. Povećana ambicija na poslovnom planu. Izvesna su određena ograničenja, sumnje, ali ih vi morate savladati.


ŠKORPIJA

Mesec je u znaku Raka u trigonu sa Saturnom. Možete da se osetite nedovoljno poštovanim od strane drugih, možete biti nesigurni u partnerovu odanost, deluje vam hladno i distancirano. Zapravo ljubav dobija na trajnosti, odgovornosti, ali su istovremeno povećana iskušenja. Ljubavni odnos je na proveri.


STRELAC

Vaš zarazni entuzijazam u malom opadanju, povlačite poteze sa dozom sumnje. Ipak, potpomognuti ste snažnom energijom volje, imate otvoren pristup ka ispunjenju jednog posla, budite preduzimljivi. Izbegavajte stresne situacije, ne ulazite u moguće rasprave, koncentrišite se na sebe, snaga vašeg delovanja biće pojačana u drugom delu dana.


JARAC 

Ukoliko ste spremni na radikalne promene, napravite dobar plan, jer vi uvek težite sigurnom i stabilnom životu. Krećite se u dobrom pravcu. Saturn je vaš saveznik, danas vas protežira zajedno sa Suncem, stvara vam kontakte sa zrelim, iskusnim i uticajnim ljudima koji će vam pružiti podršku. Duboka promišljenost, odgovornost, staloženost, izvestan oprez, samodisciplina, ključni su za vas.


VODOLIJA

Planete vam diktiraju stabilniji ritam, stare, neodrađene lekcije su aktuelne, neke situacije prosto iskrsavaju i stavljaju vas na probu, koje će vas učiniti zrelijim i mudrijim. Strpite se, neki pomno osmišljeni planovi odgađaće se, dogovori će se menjati, ali sve zarad nečeg boljeg. Impulsi pokreću emocije. Raspoloženje će biti promenljivo, energija u porastu. Ne delujte brzopleto, impulsivno, maksimalno uključite stav tolerancije.


RIBE

Pokrenuli ste se iz faze pasivnog posmatrača. Ostavljaćete snažan utisak na okolinu svojom ozbiljnošću, staloženošću, odgovornošću, što odgovara istini. Vaša samokontrola, pronicljivost biće naglašeni, a vi sigurni u svom nastupu. Ne obraćajte pažnju na eventualne prepreke, preskačite ih, ne osvrčući se jer imate unutrašnju podršku, motivisani velikom snagom volje.


Нема коментара: