среда, 8. мај 2019.

DNEVNI I NOĆNI HOROSKOP za sredu, 8.5.2019 autor Olga Milošević





OVAN
Zbog Meseca u Raku ispunjeni ste jakim emocijama, puni ste energije, ali i ispunjeni izvesnom napetošću. Upotrebite povećanu emotivnost na nešto ili nekoga na kreativan način, napišite nekom neku lepu reč, neke stihove, bavite se aranžiranjem, uredite svoj kućni prostor.

BIK
Zbog veoma emotivnog i pomalo nemirnog Meseca u Raku imate osećaj kao vas neko ili nešto požuruje da kažete ili uradite nešto. Želite, a ne ustručavate se. Vrlo ste pouzdani, uporni, ali vama se sviđa da odugovlačite, slađe vam je. Slušajte sebe, sledite svoj provereni ritam.

BLIZANCI
Napeta je energija u kosmosu, pa možete ulaziti u nepotrebne rasprave. Ne dopustite da vas išta oneraspoloži, analizirajte situaciju u kojoj ste, izvucite neki konkretan zaključak koji može da vam koristi. Poslovna situacija se menja pa što vam se juče činilo teško ostvarivim, sada će biti moguće.

RAK
Preplaviće vas emocije, opustite se. Zahvaljujući stavu opuštenosti preplaviće vas kreativna energija, ideje neće nedostajati koje će imati jaku praktičnu podlogu, tim više ćete se više tome posvetiti. Sada ste u fazi kada mislite da imate dobru procenu vrednosti i težite najboljem, ipak uključite i malo opreza.

LAV

Zbivanja na finansijskom planu pozivaju vas na oprez, štednju, racionalniju potrošnju postojećih sredstava. Očekuje vas manje poslovne dinamike, više ćete biti okrenuti porodičnim obavezama. Posetite proverene prijatelje, promena ambijenta i ugodno druženje delovaće pozitivno na vas.


DEVICA
Volite da je uvek sve isplanirano, do najmanje sitnice. Ali dan će obilovati nepredviđenim situacijama, iznenađenjima na ljubavnom polju. Bićete zatečeni otvorenošću drage osobe, pa ćete morati da uložite dodatni trud da se snađete u takvoj situaciji. Otvorite se i dajte joj još jednu priliku za pomirenje.

VAGA
Ovaj dan je pomalo promenljiv i nestabilan, ali u svakom slučaju bogat dešavanjima. Burnije i emotivnije nego inače reagovaćete na sve što se oko vas dešava. Nemojte biti prekomerno zabrinuti oko sitnica, što može dovesti do toga da probleme preuveličavate. Moguće da osećate veliki presing, ali nemojte da okrivljujete druge.

ŠKORPIJA
Poslovna stabilnost zavisiće isključivo od spremnosti i otvorenosti za saradnju. Na ljubavnom planu može doći do pojačane emotivnosti i strasti između vas i partnera ali povremeno i do nekih nesuglasica. Budite malo strpljiviji, kontrolišite trenutnu situaciju. Udružite moć razuma i srca, napravite sklad.

STRELAC
Emocije su naglašene, a sa njima i povećanja osetljivost i ranjivost. Kompromis i međusobno uvažavanje biće ključni, i trenutne probleme rešićete lako. Izbegavajte suvišno nadmudrivanje, provokativne teme, da ne dođete u situaciju da povredite nekog ili neko vas.

JARAC
Klonite se polemika ili sukoba s drugima. Iskoristite na praktičan način naboj velike kreativne energije Meseca u Raku. Budite opušteniji, ne sputavajte sebe i druge svojom strogom prirodom. Družite se sa proverenim prijateljima, ljubav će vam pomoći da se otrgnete od turobnih misli.

VODOLIJA
Vreme je planetarnih izazova, zato je važno da zauzmete sigurniji, odlučniji stav, da verujete u sebe, ali da ne insistirate previše na rešavanju nekih situacija koje vas ne čine potpuno zadovoljnim. Nekada treba pustiti da se neke stvari reše sami od sebe, jer je vreme često najbolji saveznik.

RIBE
Vaši osećaji biće nedokučivi drugima, što je dobro, zadržite za sebe svoje planove, ne izlažite ih onima koji nisu u stanju da vas trenutno podrže. Vreme je za unutrašnju tišinu. Ne forsirajte se previše, odvojite vreme i za odmor, i ugodne trenutke sa osobom koja vas voli i poštuje.

Нема коментара: