уторак, 7. мај 2019.

DNEVNI HOROSKOP za utorak, 7.5.2019 autor Olga Milošević







OVAN

Mars vam povećava vitalnu energiju, imate je na pretek, bićete orni i za rad i za uživanje. Bitno je da osetite kada je vreme da malo napravite predah, jer ponekad nemate sredinu. Venera vas podržava dajući vam veliku privlačnost, ali i želju da se konačno odlučite i skrasite. Pojačana doza posesivnosti.


BIK

Malo ste nervozni, jer ste naišli na neka suprotstavljena mišljenja, ali izborite se sa tim tako što nećete posvećivati tome previše pažnje. Postajete svesni kako da koristite svoju fizičku, i emocionalnu energij; ulažite trud u svoj unutrašnji preobražaj. Zanemarili ste neke unutrašnje vrednosti.


BLIZANCI
Mesec i Mars su u vašem znaku, pa ste u centru pažnje. Morate da preispitate svoj stav prema ljubavnom parteru. Potrebno vam je malo više vere u budućnost veze. Danas ćete biti praktični pri donošenju odluka. Postupite taktično, i preduhitrite loše reakcije nekih osoba koji mogu pokušati da osujete vaše namere. Doživećete satisfakciju za svoj trud i rad.

RAK
Nađite vremena da malo prošetate i budete u nekom omiljenom ambijentu sa dragom osobom. Spustite malo ograde nepoverljivosti, smanjite malo dozu opreza. Mesec je u komunikativnim Blizancima, budite društveniji. Ispoljite vaš smisao za humor, jer je lek za vaše ponekad uzburkane emocije. Krećite se u pozitivnom društvu.

LAV
Osećate potrebu za više topline, pažnje, umiljatih reči od strane partnera koji će vas iznenaditi prijatno jednim poklonom. Dozvolite da vam iskaže svoju naklonost i odanost. Pojačana je doza ljubomore. Imajte više poverenja, nemojte stalno proveravati jedno drugo. Sumnja je prolaznog karaktera.

DEVICE
Aktivni ste u društvu, prisutni gde i kada treba, imate osećaj za meru i vreme, zahvaljujući Saturnu u Jarcu i Uranu u Biku. Imate veliku potrebu za razmenom nežnosti, što je vama “sumnjivcima” potrebno kao dokaz nesebične ljubavi. Volite da ste ušuškani u porodičnom gnezdu, okruženi pažnjom.

VAGA
Vitalna energija je znatno pojačana, tako da dobijate na preduzimljivosti, većoj odgovornosti. Inspiracija i kreativnost biće vaše oružje za napredak. Pazite se danas nekih pogrešnih procena na ljubavnom i bračnom planu. Imajte razumevanja za partnera, jer vas planete iskušavaju i proveravaju.

ŠKORPIJA
Vi ponekad “glumite” hladnoću kada je ljubav u pitanju, onda kada niste sigurni u partnerovu stopostotnu ljubav i odanost. Opustite se, sve je pod kontrolom, samo ste vi posesivniji, zahtevniji nego inače. Uzvraćena vam je ljubav i strast. Izvesna doza pozitivnog rizika obeležiće vaše poslovno delovanje.

STRELAC
Malo pre pokretanja akcije morate napraviti precizan plan kada, kako i s kim, zbog zahtevnog Marsa u Blizancima u opoziciji sa Jupiterom u Strelcu. Morate uzeti situaciju u svoje ruke tamo gde nema poverenja i niste sigurni u druge. Bićete pokrenuti snagom razuma, dubokih uvida, preciznim idejama koje ćete sprovesti u delo.

JARAC
Venera vas puni izazovnom ljubavnom energijom, otopljava vašu prividnu hladnoću kojom se nekada okružite radi emotivne bezbednosti. Sami sebe blokirate. Volite sebe više kako biste bili otvoreniji za ljubavne izazove, vreme je pojačanih emocija, mada će vam Saturnove vibracije nametati izvesna ograničenja.

VODOLIJA
Mesec i Mars su u Blizancima, vaša energičnost, upornost i preduzimljivost se povećavaju. Stupate u akciju ali može se dogoditi da vas vaša brzina i trenutni entuzijazam dovede u situaciju da prihvatite više obaveze nego što možete da ispunite. Napravite prioritete. Kupite sebi nešto što volite, osvežite svoj izgled.

RIBE
Raspoloženje se poboljšava. Uspešno započeta veza ima stabilan tok na obostrano zadovoljstvo. Na poslovnom planu trenutna situacija nagoveštava da će uz dosta rada karijera ići uzlaznom linijom. Jupiter konačno povećava, odnosno vraća vaše mogućnosti da poboljšate značajno materijalnu situaciju.

Нема коментара: