недеља, 5. мај 2019.

DNEVNI I NOĆNI HOROSKOP za ponedeljak, 6.5.2019 autor Olga Milošević





OVAN 

Kritičarski stav pojačan, ali vam podiže i nivo samokontrole. Može se javiti izvesna emotivna distanca u odnosima, što je ponekad dobro za vaš uzavreli temperament. Retrogradan Saturn u Jarcu u kvadratu je sa Ovnovima, i daje vam notu ozbiljnosti, veće odgovornosti, promišljenosti, ali vam stvara izvesnu napetost, povremeno nezadovoljstvo sobom.


BIK

Danas vaše misli i vreme okupiraju poslovno-finansijska pitanja. Sumnjičavost i doza opreza je prisutna, pa ćete promišljati i nanovo variti neke vaše ideje. Nećete biti baš raspoloženi za priču. Važno je da vi uvek dobijete ono što naumite i nezaustavljate se dok sve ne fukcioniše onako kako treba i kako ste zamislili.


BLIZANCI
Mesec je u vašem znaku. Komunikacija je jače aktivirana, gde ste vi carevi. Bilo kakvo sputavanje ili nametanje obaveza hladiće vaše osećaje i slabiti interesovanje za partnera ili dragu osobu ili ideju. Ako počnu da vas zamaraju suvišnim pitanjima, jer vi volite jasnoću i preciznost u komunikaciji, izbegavaćete to. Ne podnosite da bilo ko raspolaže vašim vremenom i da vam se meša u odluke.


RAK 

Pozicija Urana u Biku posebno utiče na pripadnike prve dekade, pa će vaša emotivna priroda biti isprovocirana, u smislu da nećete moći da sakrijete ono što osećate. Ali s druge strane zbog opozicije sa zahtevnim Saturnom u Jarcu, vaše duboke emocije će danas biti pod njegovom strogom kontrolom. Tvrdoglavost, čvrstina u stavovima, doprineće da nepokolebljivo stojite iza odluke koje danas donesete.


LAV

Dan za saradnju, komunikaciju, razmenu ideja, dobru organizaciju, samokontrolu, samodisciplinu. Bićete na ispitu, jer će neko danas pokušati da hladi toplinu vašeg srca. Vi ste uvek željni pažnje, pokazivanja nečije naklonosti, uvažavanja vaše ličnosti, ali jednostavno je dan kada će neko biti štedljiv u pokazivanju emocija, mrzovoljan, džangrizav. Ne obazirite se na to.


DEVICA

Bićete mnogo otvoreniji, druželjubiviji. Pozvaće vas osoba koju dugo niste videli i koja će vas ponovo oboriti s nogu svojim intelektom, širinom obrazovanja, imaćete s kim danas da polemišete koliko želite. Vama je s vremena na vreme neophodan takav verbalni i mentalni zdrav stumulans. Za one koji su u braku, period truda usaglašavanja stavova.


VAGA

Danas ste čvrsti, nepopustljivi, uporni. Dan kada možete da se odmorite od prejake količine emocija, kada ih možete sagledati na hladan i objektivan način, što će vam dati satisfakciju i želju da uvek deluje promišljeno. Stara ljubav koja vas je dugo okupirala biće opet na vidiku, ali ćete je sada posmatrati drugačijim, razumnijim očima.


ŠKORPIJA

Biće mnogo prilika za rešavanje nekih finansijskih pitanja, kao i razgovora o opraštanju i pomirenju ljubavnih, pa i poslovnih partnera. Danas vam voljeno biće deluje kao neosvojiva tvrđava, ali upravo će to delovati stimulativno na vas, pobudiće veće interesovanje i ojačati vašu upornost. Nikada ne odustajete od zacrtanog.


STRELAC

Vašoj prirodi ne treba mnogo da bude srećna, ako je podržana Jupiterom, vi umete da koristite svaku ponuđenu priliku. Mars vas puni ambicijom i željom da napredujete u karijeri, ljubavni izazovi jaki, što vas primorava da ne provodite mnogo vremena u krugu porodice. Nađite zlatnu sredinu, ispoštujte i jednu i drugu planetarnu poziciju.


JARAC

Danas ćete dobro funkcionisati, jer ćete dobiti ogromnu stvaralačku energiju koju ćete upotrebiti tamo gde je potrebno. Ne može ništa da vas pokoleba jer je snaga volje ono što vas danas podstiče da delujete. Budite uporni, dan je dobar za otklanjanje prepreka. Ići će vam od ruke da povratite stare stečene pozicije. Progledajte kroz prste neke sitne pogreške u partnerovom stavu prema vama.


VODOLIJA

Dajte osobi koju volite priliku da vam pokaže svoju odanost i ljubav. Danas ste izloženi pojačanoj restriktivnoj Saturnovoj vibraciji, zbog njegovog retro kretanja, koji vas podstiče da morate da ispoljite samodisciplinu, uključite samokritičnost, budete objektivniji. Danas uskladite snagu razuma i emocija. Potražite u sebi uzrok eventualnog nezadovoljstva. Ispoljite vašu čovekoljubivost.


RIBE


Dan sabiranja utisaka, povremeno posmatranja situacije logikom, povremeno intuitivnim načinom. Danas možete videti rezultate onoga što ste uložili, na ceni je praktično ispoljavanje, delo se ceni. Želećete da dobijete konkretan i jasan dokaz nečije naklonosti. Budite manje strogi u svojim očekivanjima. Opustite se. Ljubav je na vašoj strani.


Нема коментара: