уторак, 14. мај 2019.

DNEVNI HOROSKOP za sredu, 15.5.2019 autor Olga Milošević






OVAN

Mesec je u Vagi, izazovan za vas naročito na planu partnerstva. Privlačno i tenziono istovremeno. Vežbajte  strpljenje, logika je pojačana, pa ćete više razmišljati o svojim potezima, pre nego vas ponesu vaši impulsi. Moguće je da povremeno osetite presing na poslu, stoga  ravnomerno rasporedite svoje obaveze, da vam se posao ne nagomila. Budite spremni na iznenadni susret sa vrlo interesantnom osobom.

BIK

Venera je ušla u vaš znak, bićete svoj na svome, ali samo dok prođe susret sa Uranom u Biku, koji može da vas uznemiri i odloži na nekoliko dana planirano. Svakako je dobro da menjate neke od navika za koje ste i sami svesni da vam ne prijaju i sputavaju vas. Ali to treba učiniti postepeno i oprezno, bez ikakvih naglih postupaka i nepotrebnog požurivanja. Sve ima svoje vreme, čemu vas uči pozicija Saturna u Jarcu.

BLIZANCI

Mesec u Vagi vam prija, potrebno vam je ugodno druženje, ljubavno, prijateljsko. Snaga razumevanja je pojačana, raspoloženje vam se popravlja, potrudite se da ga održite u iskrenom kontaktu sa drugima. Željni ste razgovora sa ljudima od kojih imate nešto mudro da čujete.  Povećan je trgovački duh, oni koji se bave takvom vrstom posla mogu imati koristi.

RAK

Mesec je u napetoj poziciji u odnosu na Rakove. Posvetite više pažnje emotivnim odnosima, budite pažljiviji prema partneru, kakvi i jeste zapravo.  Važno je da kontrolišete pojačanu dozu nervoze, tendenciju da suviše brzo planete, jer je danas akcenat na načinu komunikacije sa bračnim i poslovnim partnerom. Budite mudri, nastojte da budete strpljiviji i vedriji. Venera u Biku vam odgovara.

LAV

Želja za promenom. Nećete imati uobičajenu dozu strpljenja za preduga objašnjenja, rasprave i pokušaćete da izbegnete takve situacije, što je mudro. Vaše Sunce je pod uticajem Urana, pa ćete povremeno osetiti umor u odnosima sa nekim ljudima, izvesnu dosadu da im morate objašnjavati nešto što je očigledno.

DEVICA

Mesec je u Vagi, što pojačava vašu zahtevnu, selektivnu prirodu. Promišljaćete dobro o onome što razgovarate, što želite da učinite, pojačan je kritičarski stav, pa možete biti i previše strogi prema sebi i stavovima drugih. Ipak, nemojte da povredite nekog svojom iskrenošću, iako ste pravedni, nisu svi na istoj frenkvenciji.

VAGA

Mesec je u vašem znaku, Merkur u Biku u trigonu sa Saturnom  produbljuju logiku, donose vam snagu izražavanja,  mogućnost susreta sa osobom koju još uvek volite, a držite se na nepotrebnoj distanci. Sa bračnim partnerom, pa i poslovnim, uspostavljate bolju komunikaciju. Oni koji studiraju treba da usklade želju za druženjem sa potrebnom disciplinom za učenje.

ŠKORPIJA

Sunce u trigonu sa Plutonom, imate ogromnu energiju. Pojačana je potreba za smirenjem, jer vas napetost može povremeno dekoncentrisati. Neke situacije vam idu u prilog, ali potrebno je da kontrolišete svoju zahtevnu pronicljivu prirodu, koja kao retko ko ume da vidi nevidljivo. Zbog takvog vašeg preimućstva, nemojte da izazivate i povređujete druge, jer vas  drugi mogu teško razumeti.

STRELAC

Izazovan aspekt Jupitera sa Marsom u Blizancima se završava. Potrebna je podozrivost, obazrivost. Vodite računa o svakom dokumentu koji potpisujete, računu koji treba da platite, o svakoj bitnoj sitnici na finansijskom planu. Čuvajte račune i potvrde. Očekujte mnoštvo zbivanja na poslovnom planu, ali se naoružajte strpljivošću i oprezom.

JARAC

Ne žalite vreme, trud i novac, koji ulažete ili ćete uložiti u željeni oblik obrazovanja. Dobar je dan za proučavanje literature, posvećivanju trgovinskim poslovima, obnavljalju nekih dogovora koji kasne. Ne zaboravite da obavite neke bitne razgovore sa starijim članovima porodice, mogu vam biti od koristi. Iznenada ljubavni susret jer je Venera ušla u Bika.

VODOLIJA

Danas je planetarni spoj naglih promena, iznenadnih situacija, dubokih rafiniranih emocija i razumnog gledanja na sebe i druge, blagosti i strogosti, što je inače odlika Meseca u Vagi. Bićete raspoloženi, lepi i zavodljivi, dovoljno kontrolisani da konce vašeg uspeha na ljubavnom i poslovnom planu držite u svojim rukama.

RIBE

Sunce u kontaktu sa Saturnom, Venera u Biku stabilizuju vaše jake emocije,  daju sabranost, sposobnost da delujete sigurnije na materijalnom planu. Vreme stvaranja ideja, stabilizacije na ljubavnom planu,  ali još nije vreme da  govorite o njima, izdignite se  iznad uobičajenih tokova. Pojačana radna sposobnost, snaga, Jupiter vas motiviše da idete napred bez obzira na eventualne prepreke. 

Нема коментара: