петак, 5. јул 2019.

MERKUR OPET "PETLJARI" , KREĆE RETRO HODOM, kroz znak Lava i Raka





MERKUR OPET "PETLJARI", KREĆE RETRO HODOM, kroz znak Lava i Raka;

Da li ste primetili ovih dana - da kada rešite da nešto kažete ili uradite, odjednom promenite stav, plan i odustanete od plana, bilo da je u pitanju sitnica ili nešto veoma važno za vas? Da vam se čini da sve nekako ide "s brda s dola" - počnete jednu temu, rešeni da isterate nešto do kraja, a završite sasvim drugom...da vas prekidaju u sred rečenice a vi u "punom govornom gasu"...Kada pokušate nekom nešto da objasnite, a on ili vas ne sluša jer mu misli lete na sasvim drugu stranu, ili vam tera kontru, isterujući "mak na konac"?...Neko vam iskaže pozitivnu emociju, digne vas u nebo, pruži vam podršku, da bi vas sutra ignorisao i nenamerno (prati sebe), slušao vas i gledao ravnodušno, bilo ko da je u pitanju...Neko od roditelja galami na dete, s razlogom ili bez, da bi ga posle nekoliko minuta grlio i bio mek i nežan...Eto retro Merkura u svom delovanju, ali i uplivu Marsa i Urana (aspekti sa Uranom su "pazi visok napon", sa Merkurom i Marsom, sklon brzoj promeni raspoloženja).

Ne primajte ništa "zdravo za gotovo", sve proveravajte dva puta, nije ništa onako kako vam se čini u prvi mah, čitajte između redova, jer to predstavlja izlaz iz situacije...Izbrojte do 10 pre nego što reagujete na "prvu loptu", udahnite duboko i ne dopustite da vas išta izbaci iz koloseka, naravno, onoliko koliko je to u vašoj (trenutnoj) mogućnosti...Pripremite se za povremena neizbežna zakašnjenja i odlaganja. Čuvajte dokumenta, novčanike. Jupiter će biti u trigonu sa Marsom, veći priliv zakasnelog novca koji željno iščekujete.

Inače, kada je u retrogradnoj fazi, on deluje jače na unutrašnjem planu, terajući nas da ispoljimo neke naše zaboravljene, možda zapostavljene kvalitete.

Olga MIlošević
tel. 069 1542912

Нема коментара: